“Mai bine nu se poate”

Ca un exerciţiu de duminică ce se respectă, exerciţiul de astăzi pe tema bunătăţii îţi dă o idee de petrecere a timpului liber – evident, cu legătură cu trăsătura pozitivă de caracter a săptămânii.

Mai exact, pentru astăzi, ca exerciţiu, te invităm la film.

Filmul pe care te invităm să-l (re)vezi astăzi este “As good as it gets” – cu Jack Nicholson şi Helen Hunt (apărut la noi în traducerea “Mai bine nu se poate”).

În continuare câteva cuvinte despre film:

Melvin Udall (Jack Nicholson) este un tip afurisit, un romancier curios ce pare că suferă de o boală psihică. Nu evită confruntările, ba se şi laudă cu abilitatea de a fi cât mai antipatic şi de a răni cât mai tare. Are fixurile şi maniile lui: acelaşi mic dejun în acelasi restaurant, servit de aceeaşi chelneriţă, singura care îi suportă hachiţele.
Carol Connelly (Helen Hunt) este singură şi luptă să-şi crească fiul bolnav de astm şi deficient imunitar.
Simon Nye (Greg Kinnear) este un pictor talentat, homosexual, ceea ce e de ajuns pentru a starni injuriile lui Melvin.
Se pare că cei trei nu au nici o şansă să-şi găsească fericirea…

Destinele lor sunt unite de un al patrulea personaj: un căţelus urât pe nume Verdell. Şi totuşi, Melvin, Carol şi Simon îşi găsesc echilibrul învăţând să privească partea bună a lucrurilor.

Sursa descrierii.

“As good as it gets” este un film despre bunătate. Despre o bunătate care se învaţă, uneori cu sincope şi cu dificultăţi. Dar care până la urmă se deprinde şi se aplică. De asta şi din celelalte motive, suntem convinşi că o să-ţi placă!

Atât, pentru astăzi ajunge! O duminică relaxantă îţi dorim!

Sursa foto.

Anunță-ți și prietenii!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

Cred că te-ar interesa și:

Your email address will not be published. Required fields are marked *