Darul de timp

Bună dimineaţa! Ne aflăm, iată, aproape de finalul primei săptămâni dedicate bunătăţii ca trăsătură pozitivă de caracter.

Astăzi, ca exerciţiu, te invităm să iei o parte din timpul tău (minim 15 minute, ideal 1-2 ore) şi să o faci cadou. Altcuiva.

Poţi folosi această bucăţică de timp ascultând un prieten care are nevoie, însoţindu-ţi un părinte la cumpărături, făcând în locul partenerului de cuplu ceva ce în mod obişnuit face el sau ea; făcând un drum la xerox; dând un telefon cuiva care ştiţi că se va bucura; vizitând pe cineva care se află internat în spital – orice crezi că ar face cuiva o bucurie!

Ia prin surprindere persoana pe care o alegi ca destinatar al darului tău; iar ca să fie cu adevărat timp dăruit, fii prezent acolo unde alegi să fii şi fă ceea ce ai ales să faci cu timpul tău – din toată inima!

Apoi notează: cum te-ai simţit, ce reacţii ai primit, dacă ai mai face şi altădată ceea ce ai făcut azi – sau nu, dacă simţi că timpul dăruit a fost unul pierdut sau câştigat.

Atât, pentru astăzi ajunge! Să ai o zi minunată!

P.S.: ştii ce ai putea face cu adevărat deosebit astăzi? Să iei o persoană dragă ţie şi să vii cu ea la proiecţia Happy! Te aşteptăm!

Sursa foto.

Anunță-ți și prietenii!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

Your email address will not be published. Required fields are marked *