Workshop “Voluntariatul și fericirea”

     Workshopul “Voluntariatul și fericirea. Voluntariatul ca metodă a Psihologiei Pozitive de stimulare a fericirii pe termen lung”  se va desfășura în zilele de marți, joi, și vineri, respectiv 15, 17 și 18 mai, în intervalul orar 10.00 – 13.00. Trainerii sunt Alma Andrei și psihologul Irina Șubredu.

      Ideea workshopului a apărut ca o continuare a inițiativei Centrului de Carieră din anul 2012. Sub titulatura Anul Dezvoltării Personale, echipa CIPO îți propune zilnic câte un exercițiu de dezvoltare personală. Exercițiile sunt grupate în cadrul unor teme specifice, identificate de Martin Seligman, părintele psihologiei pozitive. Exercițiile sunt disponibile pe pagina: https://cariera.uaic.ro/2012-anul-dezvoltarii-personale/.

     Pentru a-ți asigura un loc la acest workshop, este necesară înscrierea prin intermediul formularului de mai jos. În urma înscrierilor, echipa CIPO va realiza o selecţie a participanţilor. Confirmarea și locația îţi vor fi comunicate pe e-mail, în timp util. De aceea, te rugăm să completezi cu atenţie formularul de înscriere de mai jos şi la final nu uita să apeşi pe butonul “Submit”.


Anunță-ți și prietenii!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

Your email address will not be published. Required fields are marked *