Proiecție “Happy Movie”

   Echipa CIPO te invită vineri, 18 mai, începând cu ora 18.00, la proiecția filmului documentar “Happy Movie”. Filmul este regizat de Roko Belic (“Genghis Blues”) și a primit numeroase premii, printre care: Cel mai bun documentar la Festivalul Internațional de Film Rincon, Festivalul Internațional de Film din Mexic, Festivalul de Film Maui, Marele Premiu al Juriului la Festivalul de Film din Amsterdam și titlul de Cel mai bun film la Festivalul Internațional de Film din Costa Rica.

     Filmările s-au desfășurat pe 5 continente, în țări precum Statele Unite, Brazilia, Anglia, Scoția, Egipt, India, Japonia, Bhutan, Danemarca, Namibia, Kenia, China și Thailanda. Punctele cheie ale documentarului sunt: conectivitatea, generozitatea, noutatea, jocul, acapararea, sănătatea și longevitatea. Totodată, filmul caută să răspundă la întrebarea “Ce te face fericit?” prin intermediul prezentărilor celor mai cunoscuți cercetători din domeniul fericirii: Ed Diener, Sonja Lyubomirsky, Richard Davidson, Mihaly Csikszentmihalyi și alții. Mai multe detalii sunt disponibile pe site-ul http://www.thehappymovie.com/.

     Centrul de Carieră ți-a oferit posibilitatea să urmărești acest documentar și pe data de 11 februarie 2012, la Casa de Cultură “Mihai Ursachi” din Iași, cu ocazia Zilei internaționale a Fericirii. Dacă ești curios să citești impresiile publicului prezent, format din 100 de persoane, accesează pagina: https://cariera.uaic.ro/2012/02/15/cum-a-fost-la-proiectia-filmului-happy/.

     Pentru a-ți asigura un loc la această proiecție, este necesară înscrierea prin intermediul formularului de mai jos. În urma înscrierilor, echipa CIPO va realiza o selecţie a participanţilor. Confirmarea și locația îţi vor fi comunicate pe e-mail, în timp util. De aceea, te rugăm să completezi cu atenţie formularul de înscriere de mai jos şi la final nu uita să apeşi pe butonul “Submit”.

(Menționăm că filmul va fi subtitrat în limba engleză.)

 

Anunță-ți și prietenii!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

Your email address will not be published. Required fields are marked *