Perseverent până la capăt. Sau de la început.

Am ajuns astăzi la capătul perioadei dedicate celei de-a treia trăsături pozitive  de caracter din categoria curajului, respectiv perseverenţa.

Aşa cum îţi spuneam chiar de la începutul acestei perioade, cea mai bună recomandare de exersare a perseverenţei cu ajutorul exerciţiilor este să îţi faci timp pentru a le face pe toate din această serie (sau cel puţin cea mai mare parte dintre ele). Mai spuneam atunci că ultimul exerciţiu pe tema perseverenţei va avea legătură chiar cu această recomandare, iar astăzi ne ţinem de cuvânt.

Astfel, dacă ai făcut cel puţin 10 exerciţii din această serie de 14, certificatul de mai jos este pentru tine:

Sursa foto.

Exerciţiul de astăzi te invită deci să-l printezi şi să-ţi scrii numele pe el (pe cea de-a doua linie vei scrie “exerciţiile pe tema perseverenţei, Anul Dezvoltării Personale”) şi nu în ultimul rând să primeşti felicitările noastre sincere!

Dacă ai făcut cel puţin un exerciţiu din această serie, dar nu ai ajuns la 10, imaginea de mai jos este pentru tine:

Sursa foto.

Exerciţiul de astăzi te felicită pentru iniţiativă şi te încurajează să continui! Aminteşte-ţi, perseverenţa se construieşte pas cu pas!

Dacă nu ai făcut încă nici un exerciţiu din această serie, pentru tine exerciţiul de astăzi este să-ţi alegi unul şi să-l faci. Da, pare puţin, dar nu uita că până şi cei mai perseverenţi oameni au început de undeva!

Atât, pentru astăzi ajunge! Să ai un final de săptămâna extraordinar!

 

Anunță-ți și prietenii!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

Your email address will not be published. Required fields are marked *