Ei cât de perseverenţi erau?

Am vorbit în exerciţiul de ieri despre cele mai importante realizări ale tale de anul trecut. Două vorbe despre asta: ne-ar plăcea să-ţi aminteşti din când în când să-ţi treci în revistă realizările, mai mici sau mai mari, indiferent că e 31 decembrie, 1 ianuarie sau 20 aprilie (nicio sugestie în text!). Este un lucru simplu care te ajută să capeţi perspectivă şi să te simţi (din ce în ce mai) bine în pielea ta.

Acum, despre exerciţiul de azi, pe tema perseverenţei. Săptămâna viitoare este ultima săptămână a lunii aprilie şi ea conţine – desigur – ultima miercuri a aceleiaşi luni. Aşadar, o nouă ediţie a evenimentului tip Biblioteca Vie te aşteaptă (detalii în curând). Despre primele 3 ediţii găseşti informaţii aici, aici, aici şi aici, dar pe scurt, ca idee, aceste evenimente presupun întâlniri între tineri (studenţi sau absolvenţi) şi profesionişti cu experienţă în domeniile de interes pentru cei dintâi.

Exerciţiul de astăzi te invită să identifici cel puţin 3 profesionişti pe care îi admiri în domeniul în care lucrezi sau pentru care te pregăteşti şi în dreptul fiecăruia să notezi câteva momente pe care le cunoşti – din cariera lui (sau ei) în care crezi că a avut nevoie de perseverenţă şi de ce.

Bineînţeles, la Biblioteca Vie poţi să faci acest lucru de-adevăratelea – să întrebi adică profesioniştii invitaţi pe post de “cărţi” despre nivelul lor de perseverenţă şi momentele în care le-a fost utilă. Ceea ce te şi încurajăm să faci!

Atât, pentru astăzi ajunge! Să ai o zi minunată!

Sursa foto.

Anunță-ți și prietenii!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

Your email address will not be published. Required fields are marked *