Citeşte o Carte Vie!

În exerciţiul de ieri îţi prezentam o metodă frumoasă de educaţie nonformală, metodă care îţi poate aprinde cu uşurinţă pasiunea pentru învăţare: Biblioteca Vie.

Exerciţiul de astăzi vine ca o continuare a celui de ieri. Astfel, dacă până acum te-am invitat să te gândeşti ipotetic la situaţia în care “cărţile” ar fi oameni, iar “biblioteca de carieră” ar conţine profesionişti, de data aceasta venim cu o propunere concretă: “Citeşte” un profesionist!

Dacă ai devenit măcar puţin curios cum poate fi citită o Carte Vie, te invităm, ca exerciţiu, să te înscrii (folosind formularul de aici) – la evenimentul de miercurea viitoare.

A doua ediţie a Bibliotecii Vii organizate de către Centrul de Carieră aduce la un loc specialişti deosebiţi din domeniul psihologiei, resurselor umane şi ştiinţelor educaţiei. “Cărţi” pe care nouă ne-ar fi plăcut la nebunie să le fi putut “citi” în studenţie.

Aşadar pentru astăzi: înscrie-te, alege-ţi cartea (sau cărţile), notează numele ei (lor) în agendă şi lasă spaţiu pentru a putea completa cu impresii după eveniment.

Îţi dorim o zi bună!

Anunță-ți și prietenii!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

Your email address will not be published. Required fields are marked *