Povestea vieţii

Bun, şi acum să revenim. La lucrurile asupra cărora ne concentrăm în mod obişnuit, adică.

Aşadar, pentru azi îţi propunem un experiment interesant: o combinaţie între atenţia acordată documentului de importanţă maximă numit Curriculum Vitae şi tema săptămânii – creativitatea.

Exerciţiul de astăzi te invită nici mai mult nici mai puţin decât să îţi faci un CV creativ.

Scopul principal al acestui exerciţiu nu este să aplici după aceea pentru oportunităţile pe care ţi le doreşti – folosind CV-ul astfel creat (decât dacă oportunităţile respective fac parte dintr-un domeniu creativ).

Urmărim, în schimb, să ne exersăm creativitatea, să “lucrăm” cu datele şi informaţiile din care este făcută viaţa noastră de până acum şi mai ales să ne împrietenim cu un concept care altfel ne dă mereu bătăi de cap (dacă nu dureri de cap de-a dreptul).

Şi ca să nu spui că nu îţi venim în ajutor, ai mai jos două linkuri către resurse utile pentru exerciţiul de azi:

o listă cu cele mai creative 100 de CV-uri “din toate timpurile” ( http://savedelete.com/100-most-creative-example-resumes-of-all-time.html ) şi câteva principii de urmat când te gândeşti să-ţi faci un CV creativ (http://mashable.com/2011/06/16/creative-resume-designs/#167571-Be-Multidimensional) .

De asemenea, dacă plănuieşti să îţi faci un CV în format Europass şi ai nevoie de ajutor, îţi poţi face o programare la Centrul de Carieră, folosind oricare dintre datele de contact de pe site.

Atât. Pentru astăzi ajunge. Să ai o zi originală!

Sursa foto.

Anunță-ți și prietenii!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

Your email address will not be published. Required fields are marked *