Cine sunt eu?

Ca un Centru de carieră care se respectă, te încurajăm să fii curios cu privire la tine însuţi. Fiindcă lucrul acesta poate fi mai ușor de zis decât de făcut, ţi-am promis două idei. Una ai primit-o ieri, iar pe cealaltă o găseşti mai jos.

Exerciţiul de azi te invită la un moment scurt de autoanaliză, cu scopul de a răspunde cât mai complet la întrebarea din titlu. Pentru aceasta, poţi proceda într-unul din următoarele două moduri (alege-l pe cel care ţi se pare mai potrivit pentru tine): fie scrii de 20 de ori întrebarea din titlu şi cauţi 20 de moduri diferite de a răspunde la ea, fie faci un eseu de cel puţin jumătate de pagină în care să te descrii pe tine ca persoană.

Oricare ar fi modalitatea în care decizi să procedezi, mergi cât de în profunzime poţi în răspunsurile tale. Ia în calcul şi feed-back-urile primite ieri, precum şi orice alte informaţii te-ar putea ajuta (cum ar fi succese sau eşecuri trecute, situaţii stresante şi comportamentul tău în cazul lor, motivele pentru care eşti de obicei apreciat, etc.).

În cazul în care ai dificultăţi în a obţine informaţii despre tine sau crezi că te-ar ajuta un ghidaj în acest proces, foloseşte oricare dintre datele noastre de contact pentru a te programa la o şedinţă de consiliere!

La final, reciteşte ceea ce ai scris şi întreabă-te dacă te regăseşti în răspunsurile date. Ţi-ar plăcea de tine dacă te-ai întâlni?

Atât pentru azi. Să ai o zi minunată!

Sursa foto.

Anunță-ți și prietenii!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

Your email address will not be published. Required fields are marked *