Premiul pentru întreaga activitate

Astăzi te invităm la un exercițiu de imaginație: să presupunem ai trecut deja (de mult) de prima tinerețe și ești acum o persoană respectabilă de 79 de ani. Primești un telefon prin care ești anunțat că peste o săptămână, în cadrul unei ceremonii organizate în cel mai frumos și elegant loc din oraș, ți se va decerna “premiul pentru întreaga activitate”. Încerci să afli mai multe detalii, dar ți se spune că ȘTII deja despre ce premiu este vorba. Ce ai acum de făcut este să îți alegi o ținută pentru eveniment și să pregătești un discurs.

Dacă ar fi să primești un premiu ca recunoaștere pentru lucrurile semnificative pe care le-ai făcut în viață, ce premiu ar fi acela?

Ar fi un premiu pentru o singură realizare majoră, sau unul pentru mai multe lucruri mărunte pe care le-ai făcut de-a lungul vieții?

Ar fi un premiu pentru că ești o persoană deosebită dintr-un anumit punct de vedere (de exemplu ai un talent special într-un anumit domeniu), pentru că ai avut un impact extraordinar asupra vieții cuiva, pentru că ai făcut o descoperire importantă sau pentru că ai ajutat un mare număr de oameni?

Cum te-ar face să te simți primirea unui astfel de premiu? Cine ți-ai dori în primul rând să fie martor la eveniment? Ce ai spune în discursul tău?

Atât pentru azi. Gândul la un astfel de premiu îți poate fi de ajutor atât când iți alegi obiectivele pe termen scurt și mediu, cât și când te decizi în ce activități merită să te implici și în care nu. Să ai o zi minunată!

Anunță-ți și prietenii!Share on FacebookTweet about this on TwitterShare on Google+Share on LinkedIn

Your email address will not be published. Required fields are marked *